Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşen birini tutmak

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak büyük takdir toplanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yüksekten balık tutmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments