Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü balık tutmak

Rüyada bir sürü balık tutmak

Rüyada bir sürü balık tutmak ömür boyu süreceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada bir sürü balık tutmak hayallerinin gerçek olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada sürüsüyle balık görmek her zaman haklının yanında olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada denizde bir sürü balık görmek evdeki nimetin çoğalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü canlı balık görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü fok balığı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel haberler alacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık sürüsü görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet eder.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada sürü balık görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yuva kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments