Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle balık tutmak

Rüyada biriyle balık tutmak

Rüyada biriyle balık tutmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada biriyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çaydan balık tutmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çamurda balık tutmak kişinin yüzünün güleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada açık denizde balık tutmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada elle balık tutmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balık tutmak gelir kaynaklarının yok olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde büyük balık tutmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayıkta balık tutmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments