Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isim baş harfi görmek

Rüyada isim baş harfi görmek

Rüyada isim baş harfi görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada isim baş harfi gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada isim baş harfi görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada isminin baş harfini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, terfi alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın harfler görmek yatırımlarının kar getireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üç harfli öldürmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, mevkie edineceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada üç harflilerle kavga etmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada lamelif harfini görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, sıkıntı yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada cim harfini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada kuran harflerini görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments