Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak yaşamının tazeleneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten atlayanı görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlayan insanlar görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hükmünün geçmeyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek yollarının açılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayan birini görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments