Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlayanı görmek

Rüyada yüksekten atlayanı görmek

Rüyada yüksekten atlayanı görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bol bol moral depolanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yüksekten atlayanı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlayanı görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada yüksekten atlayan insanlar görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, yüzünü güldüreceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işarettir.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, manevi olarak da yıpranacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayan birini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, imkânsızı başaracağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments