Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlayan birini görmek

Rüyada yüksekten atlayan birini görmek

Rüyada yüksekten atlayan birini görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kazancının artacağına,, çok yorulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada yüksekten atlayan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayan insanlar görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten atlayan birini görmek yoğun duygular yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada yüksekten atlayıp ölmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayanı görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments