Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlayıp uçmak

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak geçmişi unutup geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte uçmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden uçmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere uçmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, gönlünün ferahlayacağına, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksekte uçmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına yorulur.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments