Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tıra çarpmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak tır görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Rüyada tırla seyahat etmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments