Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahsur kalmak

Rüyada mahsur kalmak

Rüyada mahsur kalmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada arabada mahsur kalmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karda mahsur kalmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada dağda mahsur kalmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda mahsur kalmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde mahsur kalmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada mahsur kalmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, yeni projelere atılacağına işaret eder.

Rüyada bir odada mahsur kalmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments