Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda asılı kalmak

Rüyada uçurumda asılı kalmak

Rüyada uçurumda asılı kalmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada uçurumda asılı kalmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak çalışmalarının takdir edileceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipte asılı kalmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekte asılı kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, umutlarını yitireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı kalmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda asılı kalmak kazancının katbekat artacağına, mirasa, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments