Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklerden uçmak

Rüyada yükseklerden uçmak

Rüyada yükseklerden uçmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseklerden uçmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden uçmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yeni bir araba satın alınacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yere uçmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Rüyada yükseklerden uçmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada çok yükseklere uçmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments