Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere uçmak

Rüyada yüksek bir yere uçmak

Rüyada yüksek bir yere uçmak maddi olarak zayıflayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere uçmak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada yüksek bir yere uçmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yiyip içeceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden uçmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok yükseğe uçmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksekte uçmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksekte uçmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada yükseklerden uçmak iç sıkıntınızın azalacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten uçmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments