Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yere sıçramak

Rüyada yüksek yere sıçramak

Rüyada yüksek yere sıçramak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, başarısının artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yere sıçramak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada yüksek yere sıçramak hayıflanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yükseklere sıçramak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada uyurken sıçramak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işinde en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada havaya sıçramak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada korkudan sıçramak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan sıçradığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalettir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne kan sıçramak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments