Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan sıçramak

Rüyada korkudan sıçramak

Rüyada korkudan sıçramak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, adını herkese duyuracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada korkudan sıçramak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada korkudan sıçramak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kan sıçradığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havaya sıçramak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulur.

Rüyada idrar sıçramak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne boya sıçramak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada yükseklere sıçramak ferahlayacağına, esenleyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyurken sıçramak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments