Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken sıçramak

Rüyada uyurken sıçramak

Rüyada uyurken sıçramak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, gelirinin de artmayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına inanılır.

Rüyada uyurken sıçramak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada uyurken sıçramak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Rüyada üstüne boya sıçramak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek büyük bir adım atılacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada üzerine kan sıçramak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, onu uyaracağına işaret eder.

Rüyada idrar sıçradığını görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments