Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklere sıçramak

Rüyada yükseklere sıçramak

Rüyada yükseklere sıçramak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yükseklere sıçramak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Rüyada yüksek yere sıçramak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklere sıçramak ticaretin büyüyeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine kan sıçramak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havaya sıçramak rakiplerin alt edileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada duvara sıçramak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada üstüne boya sıçramak hayatını yoluna koymaya, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments