Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde yatmak

Rüyada yüksek yerde yatmak

Rüyada yüksek yerde yatmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, şifa ve moral bulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, işlerin de yolunda gideceğine, karısının çok mutlu olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde yatmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Rüyada yüksek yerde yatmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak sağlığının yerine geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde yatakta yatmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kuru yerde yatmak haram mala, bazı zevklerinden geri kalacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada bir yerde yatmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Rüyada yerde yatmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, darp edileceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir yerde yatmak hızlanacağına, hasta ise şifa bulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments