Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yatmak

Rüyada yerde yatmak

Rüyada yerde yatmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yönetici makamına oturacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde yatmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yerde yatmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde yatmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir yerde yatmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yatmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir yerde yatmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde yatakta yatmak rahatının yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dar yerde yatmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle yerde yatmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments