Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yerde yatmak

Rüyada kuru yerde yatmak

Rüyada kuru yerde yatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru yerde yatmak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada kuru yerde yatmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde kuruan okumak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden kuru ceviz toplamak çok büyük mutluluklar duyulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yatmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yerde yatmak hem dua alacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dar yerde yatmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerde yatmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunların gittikçe artacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerde yatmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments