Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yatakta yatmak

Rüyada yerde yatakta yatmak

Rüyada yerde yatakta yatmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Rüyada yerde yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada yerde yatakta yatmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde yatmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada dar yerde yatmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bir yerde yatmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerde yatmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada başka bir yerde yatmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak dertlerine derman arayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru yerde yatmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments