Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hikmet sahibi olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada oturduğu yerde namaz kılmak aniden evlilik kararı alacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada dar yerde namaz kılmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde namaz kılmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik yerde namaz kılmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu yerde namaz kılmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde namaz kılmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments