Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde ağlamak

Rüyada yüksek yerde ağlamak

Rüyada yüksek yerde ağlamak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerde ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde ağlamak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden bakmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden çıkmak kazancının artacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden manzara izlemek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, tövbe etmeden vefata yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments