Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde yemek yemek

Rüyada yüksek yerde yemek yemek

Rüyada yüksek yerde yemek yemek rahatının yerinde olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yemek yemek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde kuruan okumak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde ağlamak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işlerinin günden güne azalacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments