Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek rütbeli görmek

Rüyada yüksek rütbeli görmek

Rüyada yüksek rütbeli görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, zor bir döneme girileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek rütbeli gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek rütbeli görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek sıkıntıların aşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde rütbe almak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ilerleyemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments