Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kafasının karışacağına, çok sıkıntı çekeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada rütbeli asker olduğunu gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada üst rütbeli asker görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker rütbesi görmek kötü günler görüleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet eder.

Rüyada askerde rütbe almak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, dedikoduya yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments