Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbeli askerle konuşmak

Rüyada rütbeli askerle konuşmak

Rüyada rütbeli askerle konuşmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada üst rütbeli asker görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker rütbesi görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hane içine ay doğacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada rütbeli asker görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kötü sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek kazancın ikiye katlanacağına, tövbelerinin kabul olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments