Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde rütbe almak

Rüyada askerde rütbe almak

Rüyada askerde rütbe almak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada askerde rütbe almak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada rütbeli asker olmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada asker rütbesi görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak onu darda bırakmayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada üst rütbeli asker görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments