Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ona yardımcı olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada üst rütbeli asker görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada rütbeli asker olmak hayra ve esenliğe, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker rütbesi görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada rütbeli asker görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde rütbe almak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments