Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek rütbeli birini görmek

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yolunun açık olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli birini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada üst rütbeli asker görmek umutsuzluğa düşeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada askeri rütbe takmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada rütbeli asker görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments