Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri rütbe takmak

Rüyada askeri rütbe takmak

Rüyada askeri rütbe takmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ününün çoğalacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada askeri rütbe takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada askeri rütbe takmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri rütbe almak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada rütbe takmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada rütbe aldığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Rüyada rütbeli asker görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada rütbeli asker olmak zor ve karamsar günler geçireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rütbe sahibi olmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments