Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst rütbeli asker görmek

Rüyada üst rütbeli asker görmek

Rüyada üst rütbeli asker görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, üzüntülü haberler alacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada üst rütbeli asker gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada üst rütbeli asker görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada asker rütbesi görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin çok açılacağına rivayet eder.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, beklenen mirasın alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada askerde rütbe almak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments