Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbeli asker görmek

Rüyada rütbeli asker görmek

Rüyada rütbeli asker görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Rüyada rütbeli asker olmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde rütbe almak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada üst rütbeli asker görmek nefsine uyacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek duraklama yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada asker rütbesi görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments