Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden korkmak

Rüyada merdivenden korkmak

Rüyada merdivenden korkmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden korkmak gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, zor zamanlar yaşayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden korkmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada atlamaktan korkmak dinç kalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolmak korkmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birinden korkmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada kavgadan korkmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sağlığının bozulmayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments