Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek köprü görmek

Rüyada yüksek köprü görmek

Rüyada yüksek köprü görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek köprü gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada çok yüksek bir köprüde olmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek köprüden geçmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir köprüde olmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprü görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek köprü görmek kazancının artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ince bir köprüden geçmek paslı bir çiviye basabileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret eder.

Rüyada denize köprü yapmak çekilen hasretin biteceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments