Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir köprü görmek

Rüyada yüksek bir köprü görmek

Rüyada yüksek bir köprü görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir köprü gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir köprüde olmak işlerinin rast gideceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek köprü görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet eder.

Rüyada yüksek bir köprü görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, önemli işlere imza atacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek köprüden geçmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprüde olmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada köprüden zor geçmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan köprü görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments