Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayatuzu görmek

Rüyada kayatuzu görmek

Rüyada kayatuzu görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Rüyada kayatuzu gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada kaya kırmak çok zor günler yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya kaldırmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Rüyada kaya üstünde ev görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ahmet kaya görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada deniz ve kayalık görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kayası görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaya üzerine çıkmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada dağ ve kayalık görmek ödeme güçlü çekeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments