Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir bina görmek

Rüyada güzel bir bina görmek

Rüyada güzel bir bina görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir bina gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada çok güzel bir bina görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek güzel bina görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada güzel bina görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel bina görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mesleğinde atılım yapacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok güzel binalar görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir bina görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yeni bitmiş bina görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, elindekileri de yitireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada bina merdiveni yıkamak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments