Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bina görmek

Rüyada çok güzel bina görmek

Rüyada çok güzel bina görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel bina gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Rüyada çok güzel bir bina görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada çok güzel binalar görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada çok güzel bina görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek güzel bina görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir bina görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bina görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bina çökmesi görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina yaptırmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments