Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duran gemiye binmek

Rüyada duran gemiye binmek

Rüyada duran gemiye binmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, üzüntülerinden kurtulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Rüyada duran gemiye binmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada yanlış gemiye binmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada uzay gemisine binmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada gemiye binmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek gemiye binmek sağlığının kötüye gideceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, tüm sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada yelkenli gemiye binmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek arkadaştan görülecek faydaya, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments