Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten uçarak düşmek

Rüyada yüksekten uçarak düşmek

Rüyada yüksekten uçarak düşmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, işsiz kalmaya, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçarken suya düşmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada uçarken düşmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak düşmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret eder.

Rüyada uçarken denize düşmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten uçarak inmek bilgi ile donanacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments