Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz balık görmek

Rüyada kuyruksuz balık görmek

Rüyada kuyruksuz balık görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, canının kıymetini bileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kazanılan paranın artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kuyruksuz balık gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kuyruklu balık görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş balık görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık kuyruğu yemek prestij kazanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuyruksuz balık görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık kuyruğu görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada balığın kuyruğunu görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek balığı kuyruğu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments