Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir dağa tırmanmak

Rüyada dik bir dağa tırmanmak

Rüyada dik bir dağa tırmanmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, toplumda yükseleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik dağa tırmanmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, neşesinin yerine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işarettir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, inancının zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yamaca tırmanmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dik duvara tırmanmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yamaç tırmanmak çıkmaza düşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak her zaman el üstünde tutulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuş tırmanmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, şöhretli biri olunacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments