Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlara tırmanmak

Rüyada dağlara tırmanmak

Rüyada dağlara tırmanmak iyi ruh halinin bozulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada dağlara tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Rüyada dağı tırmanmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada dağlara tırmanmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, alim insanlardan sayılacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağa tırmanmak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, başarısının yükseleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada atla dağa tırmanmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dağa tırmandığını görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karda dağa tırmanmak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir dağa tırmanmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments