Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe tırmanmak

Rüyada yükseğe tırmanmak

Rüyada yükseğe tırmanmak ticaret sektörüne atılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işlerin aksamayacağına işarettir.

Rüyada yüksekliğe tırmanmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yükseklere tırmanmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, özel hayatının renkleneceğine işarettir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak gitmediği yerlere gideceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok yükseğe tırmanmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, geriye doğru gideceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments