Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek

Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek

Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denizi gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden deniz görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak beklentilerine ulaşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denizi görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments