Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden denizi görmek

Rüyada yüksek yerden denizi görmek

Rüyada yüksek yerden denizi görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden denizi gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden deniz görmek programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden deniz görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kazancının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments