Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik yerde oturmak

Rüyada yeşillik yerde oturmak

Rüyada yeşillik yerde oturmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kazancın gittikçe artacağına, kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik yerde oturmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada yeşil yerde oturmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik yerde oturmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada yerde oturmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık yerde oturmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada oturduğu yerde namaz kılmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir yerde oturduğunu görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments