Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde görmek

Rüyada yüksek bir yerde görmek

Rüyada yüksek bir yerde görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir.

Rüyada yüksek bir yerde görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, planların tutmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerde korkmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük borçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden geçmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde namaz kılmak bazı sırların açığa çıkacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments