Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak tepeye tırmanmak

Rüyada toprak tepeye tırmanmak

Rüyada toprak tepeye tırmanmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tepeye tırmanmak kısa sürecek bir işe gireceğine, tartışma yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu tepeye tırmanmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yardımcı olmayacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada tepelere tırmanmak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ticaretinin açılacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada düz tepeye tırmanmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatların elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments